Få Halloween papfiguren op at hænge i Netto, igen!

En Netto butik har haft pyntet op til Halloween, MED EN AF DE PAPFIGURERSOM BUTIKKEN SÆLGER - Og den har ikke hængt en uge før at der er nogle som ved blot at have SET ET BILLEDE af den før omtalte papfigur, føler sig så stødt/krænket, helt uden fysisk selv at have været tilstede i butikken, så Netto har valgt at pille deres tilsyneladende "for uhyggelige" pynt ned. 

Da jeg var lille syntes jeg at man forventede spøgelser, zombier & monstre til Halloween, og derfor vil jeg forsøge at indsamle 1000 underskrifter (eller mere) fra mine mednetto kunder som forsat syntes at det er fint at alting ikke skal være lyserødt eller en enhjørning - og derpå opfordrer Netto til at pynte op med manér,  her snakker jeg uhyggelige papfigurer mit alles! 

 

Screenshot_20201008_1453491.jpg

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Peter Folmann tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook