Drop flytningen af jagt- og skovbrugsmuseet

Jagt- og Skovbrugsmuseet har ligget i Hørsholm siden starten af 40'erne og er en integreret kulturhistorisk institution i byen - faktisk et af byens samlingspunkter. Her har både lokale og tilrejsende kunne få et unikt indblik i jagten og skovbrugets betydning for Danmark. Men som et led i regeringens udflytning af statslige arbejdspladser, skal museet nu flyttes til Djursland. Og nej, det er ikke en joke - desværre. Altsammen for at skabe 13 arbejdspladser, da de nuværende medarbejdere - hvoraf mange har været med til at sikre museet dets kontinuerlige succes - næppe følger med. Så hvis du også synes, at denne beslutning - undskyld ordspillet - er helt ude i skoven, så skriv under her.

Mvh

Ulf Westmark-Højelsen

PS: Husk også at dele linket til denne underskriftindsamling på diverse sociale medier - evt. ved at klikke på knappen med "Del på Facebook" ovenfor :-)

 


Ulf Westmark-Højelsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Ulf Westmark-Højelsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...