Danmark skal ikke anerkende Talebanregimet som den legitime regering i Afghanistan

Danmark har støttet Afghanistan både politisk, sikkerhedsmæssigt og økonomisk. Derfor spiller Danmark en stor rolle i Afghanistan nu og i fremtiden. I takt med det internationale samarbejde og støtte har der været positiv udvikling i Afghanistan i sidste 20 år. Der har for eksempel siddet kvinder i parlamentet og på regeringsposter og flere piger på skolebænkene. Medierne var blandt de mest frie i regionen. Under en Talebanledet regering vil det være helt andeles; kvindernes rettigheder, minoritetsrettigheder og den generelle ytringsfrihed vil være begrænset og truet. Taliban er desuden en stor trussel mod de vestlige lande, da de ifølge adskillige rapporter huser al-Qaeda medlemmerne i Afghanistan. Den nyeste trusselsvurdering fra efterretningstjenesten viser, at al-Qaeda er blevet beskyttet af Taleban og igen har mulighed for at true vestlige mål. På trods af det hævder den danske udenrigsminister Jeppe Kofod (S), at truslen fra al-Qaeda i Afghanistan er fjernet, men det er faktuelt forkert og er i direkte modstrid med Forsvarets Efterretningstjeneste. Taleban er en terrorbevægelse, som har taget magten gennem vold og krige. Derfor skal Danmark ikke anerkende Talebanregimet som den legitime regering i Afghanistan

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Shapour Bahador tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...