Indfør autentificering på CPR-nummeret nu

Stands identitetstyverierne nu!

Som systemet med CPR-nummeret er nu, svarer det til at man kan logge ind i andre folks mailboks hvis man bare kender deres email-adresse. Der skal selvfølgelig en form for adgangskode (autentificering eller "underskrift") til, før man kan anvende et CPR-nummer til at indgå en bindende aftale.

Hvis man ændrer systemet så der kræves autentificering for at kunne anvende et CPR-nummer til at indgå en bindende aftale, sker der ikke noget som helst hvis et givet CPR-nummer er offentligt kendt. Det er sådan set yderst praktisk som f.eks. kundenummer eller anden identifikation overfor andre, men bør ikke kunne anvendes alene til at indgå en bindende aftale.

For at dette kan lade sig gøre, skal Christiansborgpolitikerne vækkes af deres Tornerosesøvn, så vi kan få ændret lovgivningen på området nu!

-----------------------------------------------------------------

Alle opfordres endvidere til at besøge http://www.facebook.com/cprnummer


Morten Egelund Rasmussen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Morten Egelund Rasmussen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook