Booking hunde-lege-areal i Herning by.

images45.pngVi er mange hundeejere i Herning by, der fx ikke har mulighed for at komme ud til hundeskovene, eller ikke længere tør komme i hundeskovene pga fare for overfald hundene imellem.

Vi ønsker derfor at få lavet en hundeskov, der kan bookes i hold, så man kan sikre at hundene kender hinanden og kan lege optimalt, dermed også sikre at der sker færre uheld/overfald, som desværre er blevet meget udbredt i hundeskovene og derved gør det utrygt at komme i skovene med hundene.

 

Vi ønsker et større areal med kraftig indhegning, så det ikke er muligt at komme ud og højt nok til det ikke er muligt at springe over, derudover en sluse så hundene ikke kan løbe ud når man går ind med sin hund.

Derudover ønsker vi det opdelt så de små hunde kan lege udelukkende med små hunde.


Sofie Amalie Grønbæk Jørgensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sofie Amalie Grønbæk Jørgensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook