BEVAR VARTOVS LEGEPLADS VED TØJHUSMUSEET

En nedlæggelse af legepladsen vil være et stort tab for børnene i Vartovs børneinstitutioner.
 
Derfor var det en stor lettelse da Københavns kommune og Nationalmuseet før sommerferien forlængede lejemålet året ud.
 
Vi mener dog stadigvæk ikke at BLOX-legepladsen er et trygt alternativ til legepladsen ved Tøjhusmuseet og opfordrer derfor inderligt til en yderligere forlængelse/permanent aftale. 
 
Vi forældre er bekymrede for vores børns sikkerhed på BLOX
  • Det er ikke muligt for personalet der har ansvaret for vores børn at overskue hele legepladsen på en gang. Enten skal hele gruppen lege på rutsjebaner eller i afdelingen med sandkasser. Børnene har ikke mulighed for at lege frit på hele legepladsen da pædagogerne ikke har overblik over dem. 
  • Især de mindre eller motorisk udfordrede børn er henvist til delen med sandkasserne, som i øvrigt er under tag. 
  • Der er fine indendørs faciliteter og i de allerkoldeste vintermåneder kan det være rart med overdækningen, men disse ting opvejer ikke ulempen for personalet og især de mindre børn.
  • Forsiden af legepladsen med rutschebaner er umulig for mindre børn at bruge, hertil kommer faldhøjden fra enden af rutschebanen der gør at børnene slår sig rigtig meget hvis de får bare lidt for meget fart på.
  • Klatrevæggen er et visuelt pænt indslag og sjovt tænkt, men det er så godt som umuligt for en voksen at hjælpe et barn der ikke selv kan komme ud.

Det er vores håb og inderlige opfordring, at Københavns kommune og Nationalmuseet vil bevare legepladsen ved Tøjhusmuseet i de kommende år.


Forældrene ved institutionerne i Vartov    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Forældrene ved institutionerne i Vartov tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...