Bevar udeserveringen på Trianglen 7

I forbindelse med den længe ventede Metro udviddelse, har bureaukraterne glemt herlighedsværdierne og det levende byrum.

Metrostationen på Trianglen får flere cykelstativer end der er på Nørreport station og vejarealet på blegdamsvej bliver udvidet til hele 4 vejbaner. 
Dette bevirker at en af de utroligt få solpletter der er på Østerbro skal lade livet.

Vi mener at de 14-20 cykler der skal placeres foran Trianglen 7 sagtens kan undværes. Der vil stadig være flere cykelstativer end på Nørreport uden dem. Og den forskønnelse af pladsen muligheden for udeservering bibringer, er med til at gøre bydelen attraktiv og øge herlighedsværdien i hverdagen for borgerne på Østerbro og deres gæster.

Vi opfordre politikerne på Københavns Rådhus til at se på proportionalitetern i dette og ændre denne uhensigtsmæssige beslutning.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Gustav Vilholm tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...