Bevar Thanh Nien

Det er med tungt hjerte, at vi deler denne uventede meddelelse om Hovedbestyrelsens beslutning om at afvikle Thanh Nien. Vi i Thanh Nien familien har altid været stolte af vores fællesskab, kultur og traditioner, der igennem 40 år har været et centralt samlingspunkt for unge, vietnamesiske katolikker i Danmark.
Vi er frustrerede og føler os ikke hørt, da denne beslutning er taget udenom os. Derfor har vi besluttet at starte en underskriftsindsamling, for at vise den store støtte og opbakning, der er omkring Thanh Nien. Vi opfordrer alle til at skrive under og dele dette opslag med familie og venner hurtigst muligt, så vi sammen kan vise, hvad Thanh Nien betyder for os.


Vi spørger desuden om, at enhver, som skriver under og er ligeså uenige som os, sender et billede ind. Det kan være af et billede af dig selv, hele familien eller noget helt tredje, hvor vi tilsammen kan stykke hvert et billede sammen til en stor collage, så vi visuelt kan vise, hvor mange, der er berørt af situationen.

Billedet kan sendes til Veronica Phan
Email: Veronicaphan@outlook.dk 
Emne: Bevar Thanh Nien

I får en bekræftelses email efterfølgende, husk at bekræfte denne.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Vietnamesisk Team vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...