Bevar Skoven på Røjlemosevej 70

Der er risiko for at Skoven, som ligger på Røjlemosevej 70 i Strib, bliver fældet og udlagt til beboelse, i lighed med det, som bliver bygget på Kjærsig-grunden (også Røjlemosevej).

Vi forsøger med en underskriftsindsamling at påvirke Middelfart kommunes beslutningstagere til at købe skoven og evt. gøre den til et rekreativt område i Strib.

Skoven har en mængde dyreliv og anden artsdiversitet, som vi ønsker at beskytte.

Bl.a. er der et grævlingebo (som er mindst 30 år gammelt), ynglende sorte egern, grønspætter, diverse truede flagermus og mange andre dyr, som nyder godt at dette lille åndehul.

Lad os sammen gøre en indsats for at beskytte de små områder af natur, vi har tilbage.

Din underskrift vil blive sendt videre til rette myndighed i Middelfart kommune.

På forhånd tak for dit bidrag.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Kirsten Jørgensen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )