Bevar skadestuen og Amager Hospital

Akutklinikken (skadestuen) på Amager Hospital er truet af lukning. Og måske lukker hele hospitalet. Dermed skal alle Amagers borgere fremover helt til Hvidovre Hospital hvis du kommer til skade ved havearbejde, dit barn kommer til skade, du falder og slår hovedet osv.

Region Hovedstaden skal i oktober/november måned tage stilling til fremtiden for akutklinikkerne på Amager og Hvidovre hospital og senere hele Amager Hospital. Det sker, fordi der bygges nyt på Hvidovre Hospital (bl.a. ny stor akutmodtagelse) og fordi de to hospitaler administrativt er ét hospital.

Der er stor risiko for, at resultatet bliver, at der skal flyttes opgaver fra Amager til Hvidovre, da det hedder, at det moderne byggeri vil give et bedre og mere effektivt patientforløb, så fx alle akutte patienter skal behandles på Hvidovre.

Med din underskrift støtter du et krav om, at der er brug for et nærhospital med en akutklinik for alle os 186.600, der bor på Amager. 

Enhedslisten i Amager Øst har et medlem i regionsrådet, Marianne Frederik, der vil arbejde for, at akutklinikken og Amager hospital bevares. 


Karl Vogt-Nielsen - Enhedslisten, Amager Øst    Kontakt forfatteren af dette andragende