Bevar SIFA TV-Bingo

Danmarks ældste underholdningsprogram SIFA TV-Bingo er truet på sin eksistens på grund af ny lov om afgifter af spil, der træder i kraft til nytår. Her stiger afgiften 40 procent, og det vil i praksis fjerne hele overskuddet, der går til 212 idrætsforeninger i Aalborg.

1. januar 2021 træder en ny lov i kraft for selskaber, der beskæftiger sig med væddemål og/eller online casinospil. Afgiften af den såkaldte bruttospilleindtægt stiger fra 20 til 28 procent, og stramningen har til formål at reducere forbruget af spil og mindske problemer med ludomani. Det rammer SIFA TV-Bingo, der i 35 år har leveret bingo via TV. 

SIFA TV-Bingo har igennem 35 år sendt vores overskud direkte videre til idrætsforeningerne. SIFA TV-Bingo har vist samfundssind og støttet op om idrætsforeningerne, som nu mere end nogensinde lider økonomisk; det slutter altså nu, hvis ikke politikerne kan tales til fornuft. Det håber jeg naturligvis, at de kan, for det her giver ingen mening, pointerer Peter Skram, der er TV-vært for programmet og kontorchef i SIFA. 

SIFA TV-Bingo respekterer til enhver tid den gældende spillovgivning og de gode hensigter bag, men en bingoplade til en hel times underholdning koster 25 kroner så SIFA TV-Bingo bidrager næppe til ludomani. Samtidig er SIFA TV-bingo dagens højdepunkt for mange ældre og lidt sårbare TV-seere, som lige nu er mere socialt isoleret end nogensinde, og vi forstår ikke, hvis TV Bingo skal stoppe på et misforstået grundlag

i_love_sifa_u._baggrund_.png


Peter Skram, Sifa TV Bingo    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Peter Skram, Sifa TV Bingo vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...