Bevar Rungsted skole - uden institution på skolens matrikel

Vi ønsker ikke en institution på Rungsted skole.  

Politikerne er i fuld gang med at beslutte, at der bliver opført en storinstitution med mellem 110 og 160 børn på Rungsted Skoles matrikel. Det vil betyde, at store dele af skolens udearealer bliver inddraget, og at skolebørnene skal genhuses i barakker i op mod tre år. Derudover vil der på skolens nuværende matrikel, skulle anlægges op mod 60 nye parkeringspladser, som skal kunne betjene de op mod 120 ekstra biler, der forventes at komme i morgentrafikken omkring Rungsted Skole.  

Alle de ovennævnte tal fremgår af dokumenter fra kommunen, som Ulvemosehuset (der ikke ønsker at blive placeret på Rungsted skole) har fået aktindsigt i. Ulvemosehusets kamp har dog senest fået flere politikere til at tale om, at der måske i stedet for skal bygges to nye institutioner, og at det ikke er sikkert, at de skal ligge på Rungsted Skole. Senest har borgmesteren luftet muligheden for to institutioner.  

Så tiden er nu inde til klart at sige fra. Vi ønsker ikke en ny storinstitution på Rungsted Skole med de gener, det vil medføre.


Christina Orth Kofoed-Ibsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Christina Orth Kofoed-Ibsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...