Bevar naturen i Næstved Syd

Kære beboere i Næstved. 

Jeg bor sammen med min kæreste og datter for enden af Sandbakken ved skoven på Plantevej i Appenæs (Næstved Syd), hvor vi har et lille hus. Vi har boet her i knap 6 år nu og elsker området, naturen og den dejlige ro der følger med.

Som I måske har set, har Næstved Kommune forelagt en ny kommuneplan (se den her: https://www.naestved.dk/nyheder/nyheder-2021/nu-kan-du-komme-med-input-til-den-nye-kommuneplan?fbclid=IwAR2pmehnu2V2Z2mk3YaWTO60Pv3JhCYcI-uAf5i-BAirP5Ztkb69K99QCXs, som bl.a. indeholder forslag til nye boligområder i Næstved Syd.

Allerede nu bliver der arbejdet med et erhvervs- boligområde ved Vordingborgvej, men der er fremtidige planer om mere boligbyggeri i samme område.

Indeholdt i planen, er der konkrete forslag til at omdanne et eksisterende grønt skovområde (skov og mark) ved Sandbakken/Hedetoften, til tætbebygget boligområde, som vil gøre at eksisterende dyre- og planteliv vil forsvinde. Sandbakken vil effektivt blive "indhegnet" af boliger og rådyr, egern, fasaner, natugler, skovskader, flagermus, salamander m.m. vil forsvinde eller få langt sværere levevilkår.

Det konkrete forslag omfatter skoven for enden af Sandbakken: https://naestved.viewer.dkplan.niras.dk/plan/3?fbclid=IwAR20SIVpgjfNhx7vbIz7Pc9wKzFjbnAhwVULkQNjHgpWfa5ujvk44x30slU#/Kommuneplan_Planramme?id=520&baseId=1215&parentId=1434 samt op ad Hedetoften: https://naestved.viewer.dkplan.niras.dk/plan/3#/Kommuneplan_Planramme?id=506&baseId=1215&parentId=1434

Jeg ved at mange af jer går tur i området omkring Sandbakken og også elsker den grønne natur og de muligheder som det byder på. Personligt vil jeg blive ærgerlig over at skulle se en skov blive fældet og dyre- og planteliv forsvinde, for at få flere boliger. Næstved Syd mangler flere grønne områder, som bør forøges og vedligeholdes og ikke fjernes.

Jeg kan personligt ikke gøre meget i denne sag, andet end at gøre kommunen og omverdenen opmærksom på sagens problematik og opfordre alle der elsker naturlivet i Appenæs området (og generelt i Næstved), til at afgive jeres stemme overfor Kommunen i et høringsvar.

Det vil derfor være en kæmpe hjælp, hvis du har lyst til at tilkendegive din mening om dette forslag og indsende et høringssvar enten her: https://naestved.viewer.dkplan.niras.dk/plan/3?fbclid=IwAR2MYI9l9TkMy67TQ8Pb1GXRsjHHFemBUKMtbJ4aJ0NO7DY2yUp0ZZUSO9M#/1494 eller via e-mail blivhoert@naestved.dk.

rådyr-næstved-syd2.jpg

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift René Hansen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...