Bevar Hviids Vinstue

koebenhavn_hviids_vinstue_ca._1900_._kbh_._museum_0-1_.jpg

Hjælp os med at bevare Hviids Vinstue – de danske bodegaer er kulturhistoriske perler og dem skal vi sammen passe på.

Ved Kongens Nytorv har Hviids Vinstue holdt til i snart 300 år. Lokalerne fortæller historier fra dengang Nyhavn var en rigtig havn, og København var en købstad. Stemningen er autentisk og original. 

I de seneste år har der værer stridigheder mellem Hviids Vinstue og formanden for ejendommens ejerforening. Stridigheder der potentielt kan føre til en lukning af Hviids Vinstue. Ejerforeningen forsøger at presse Hviids Vinstue til salg til fordel for nye tiltag i den ikoniske bygning. Hviids Vinstue gør noget godt for det Københavnske bymiljø. 

Lad ikke store forretningskæder tage små bidder af det gamle København og kulturen her omkring. Beværtninger som Hviids Vinstue fortæller noget om, hvem vi var engang – når vi går ind i fremtiden er det også vigtigt at have noget af fortiden med.

Vi vil gerne støtte ejer Per Møller og ansatte i kampen for Hviids Vinstue.


Peter Larsen (fra Hviids Vinstue) og Bevar Bodegaerne af Arnbitter    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Peter Larsen (fra Hviids Vinstue) og Bevar Bodegaerne af Arnbitter tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...