Bevar Hans Tavsens Park på Nørrebro

HT.jpgHans Tavsens Park på Nørrebro er en velfungerende smuk park med gamle træer som benyttes flittigt af både nabo-skolerne, hundeluftere, til børnefødselsdage, yoga og grillaftener. 

Skybrudssikringsprojektet tog sin start i 2016, hvor området blev en del af arkitektkonkurrencen Nordic Build Cities Challenge – men siden 2016 er man blevet klogere. Blandt andet bygger projektet på beregninger om, at parken skulle kunne rumme 18.000 m3 vand, mens nyere beregninger viser, at det kun drejer sig om 7.000 m3 vand, ifølge Nørrebro Lokaludvalg. 

 

Der er blevet forslået andre minumumsløsninger for stadig at skybrudssikre parken, men hvor det ikke er nødvendigt at grave hele parken op gennem flere år, fælde mange gamle træer og fjerne græsarealer, som er højt skattede rekreative områder for mange nørrebroere. 

 

Vi ønsker at bevare parken som den er, og finde en alternativ løsning i forhold til skybrudssikring. Flere politikere på Rådhuset ønsker at holde fast i projektet blot fordi man ikke kan komme ud af kontrakterne med rådgivere og entreprenører uden at skulle betale et millionbeløb. 

 

Men det mener vi ikke er et validt argument for at ødelægge en velfungerende og højt værdsat park. 

 

Skriv under, hvis du også ønsker at bevare Hans Tavsens Park som den er og råbe de ansvarlige politikere op, så de kan få bremset projektet. 

 


Camilla Boyhus Madsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Camilla Boyhus Madsen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...