Bevar Haderslev Kaserne

Folketingspolitikerne skal til efteråret indgå nyt forsvarsforlig og finde besparelser på 2,7 milliarder kroner i Forsvaret. I denne forbindelse blev der tirsdag den 7. august lækket et internt dokument af Dansk Folkeparti, der fortæller, at Haderslev Kaserne er en af de Kaserner der er truet af lukning i forbindelse med det kommende forlig.

Haderslev Kasernes Venner er en støtteforening skabt med afsæt i det kommende forsvarsforligs mulige lukning af Haderslev Kaserne.
I støtteforeningen mener vi at netop Haderslev Kaserne er uhensigtsmæssig at nedlægge af helt rationelle årsager, og stiller i allerhøjeste grad stiller spørgsmålstegn ved, om det skal gå ud over Haderslev Kaserne! Netop Haderslev Kaserne er en af landets bedst vedligeholdte, efter sigende en af de billigste at drive. Dertil kommer at det er en logistikmæssigt velplaceret kaserne, også ift. de øvelsesområder forsvaret benytter.

Fra den emotionelle side kæmper støtteforeningen for bevarelsen, fordi vi mener Haderslev Kaserne, ud over de uendeligt mange historiske årsager, også rummer mange fremadrettede perspektiver. Det vil vi med dette Haderslev Kasernes Venner gerne hjælpe med at synliggøre og bringe ud til borgerne, så alle er oplyste om hvad Haderslev Kaserne kan og er. Den opbakning vi gennem oplysning og aktiviteter håber at opnå skal vi i fællesskab bruge til at påvirke de politiske systemer så også Christiansborg indser at Haderslev Kaserne skal bevares.

Med din underskrift er du med til at vise din opbakning - for når alt kommer til alt bør vi være oprigtigt stolte af at have et så unikt stykke historie og en fantastisk virksomhed og arbejdsplads placeret midt i Haderslevs bymidte.

Det mener vi er værd at kæmpe for.


Følg os på www.facebook.com/HaderslevKasernesVenner


Haderslev Kasernes Venner    Kontakt forfatteren af dette andragende