Bevar disc golf banen i Momhøje uden forringelser.

Disc golf banen i Momhøje er Danmarks bedste bane og ligger i top 100 i hele verdenen. Miljøstyrelsen har ud fra en meget restriktiv tolkning af skovloven pålagt Disc Golf Vest at fjerne samtlige teesteder på banen. Det vil være en omfattende forringelse af disc golf banen, hvormed banens kvaliteter i væsentligt omfang ødelægges.

Dette er endnu et eksempel på at Miljøstyrelsen misforstår disc golfs plads i rekreative områder, behovet for at kunne dyrke sporten/aktiviteten i sikre rammer, og endelig det begrænsede aftryk i naturen, som disc golf sætter.

Vi ønsker, at miljøminister Magnus Heunicke skal justere retningslinjerne til Miljøstyrelsen, således at der i højere grad gives dispensation til disc golf baner i danske skove. At disc golf baner med teesteder ses som noget der trækker mennesker ud i naturen frem for noget som skæmmer naturen.

Disc golf - Vest

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Birger Juhl Nielsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...