Bevar det grønne område ved Degnejorden

Kære Lejre borger og alle andre med ønske om at bevare de grønne områder i Lejre.

Degnejorden mellem Møllerjorden, Rødkildebanken og Gl. Allerslev er via Lokalplan LK 50
berammet til at skulle bebygges med op til 95 boliger. Indsigelse til kommunen skal være dem i hænde senest den 23. maj på plan@lejre.dk

Se på billedet herunder
Det er sådan du kan forvente din udsigt bliver når du går langs Lavringe år fra skolestien ved Rødkildebanken og hen til Møllerjorden hvis Lokalplan LK 50 gennemføres i sin nuværende form. 

Det mener jeg vil være både meget ærgeligt og unødvendigt.

  • Ærgeligt, fordi 5 klynger af huse med en højde på 6.5 m vil tårne sig op på toppen af én af de mest smukke og bevaringsværdige grønne pletter vi har tilbage i den centrale del af Lejre. 
  • Unødvendigt fordi antallet af nye boliger i Lejre i forvejen er eksplosivt og indenfor de næste år vil være øget med over 300 boliger. 

Hvis du underskriver er du med til at tilkendegive at du støtter en "opfordring til kommunen om at der ikke bygges boliger vest for den eksisterende cykel/gåvej der forbinder Møllerjorden og Rødkildebanken". Se billede længere nede.  degnejordem_simulation.jpg

Simuleret billede af Degnejorden. Bygninger indsat fra foto fra Skråningen 1. degnejordem_oprindelig.jpg

Sådan ser Degnejorden ud i dagskråningen1.jpg

Skråningen 1. Billede taget i en afstand af 80 meter. Samme afstand som der planlægges bygget på ved Degnejorden. 

byggelinie1.jpg

Byggelinien til venstre er det der arbejdes med i lokalplanen. Byggelinie til højre er det jeg foreslår. Bevar det grønne område og involvér borgerne. 

Jeg håber på din støtte så vi i fællesskab kan vise vores politikkere at vi ønsker at bevare noget af det der gør vores nærmiljø unikt. Nemlig vores natur.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Kenneth Holmbjerg tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...