Bevar det grønne officerskvarter - stop nedrivningen af Langelandsgade 106

FørEfter2.jpg

 

Det gamle officerskvarter i Aarhus med bevaringsværdige villaer og grønne områder er under pres. Langelandsgade 108 blev sidste år revet ned og erstattet af et 4 etagers nybyggeri, og flere huse i kvarteret er siden forsøgt opkøbt med henblik på nedrivning. Husene er velbevarede og er med deres historie og udseende med til at gøre Officerskvarteret til et helt unikt særkende for Aarhus midtby. 

Googlemap1.jpg

 

Officersvillaerne kan stadig reddes, men det kræver at Aarhus Kommune sikrer kvarteret gennem bevarende planlægning og stopper det aktuelle byggeprojekt på Langelandsgade 106. Alt andet vil være et stort tab for Aarhus.

 

 

 

 

 

 

 

Link til mere info


Bevar det grønne officerskvarter /-Simon Stadsholt    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Bevar det grønne officerskvarter /-Simon Stadsholt tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...