Bevar de grønne rekreative områder tæt på Helsinge by

Den 3. december udsendte Gribskov kommune en for-høring til kommuneplanen 2021-33.

Heri foreslår Gribskov Kommune bl.a, at et af de få bynære naturområder i Helsinge omlægges fra »landzone til rekreative formål« til »byzone til boligformål«.

Det pågældende område, Ved Skoven 3,5 og 7, ligger imellem Engerødkvarteret og Bymose Hegn. Det er et 2,2 hektar grønt naturområde med rigt dyreliv og naturbeskyttet sø og mose.

Området benyttes i dag af mange Gribskovborgere, og er en naturlig gennemgang fra Helsinge by til bl.a. spejdergrunden og skoven.

Dagligt er der hundeluftere, skole- og børnehavebørn, legende børn fra nærområdet, turister og motionister i alle aldre, der bruger området til deres forskellige formål.

I mands minde har den lille grønne oase været bindeled mellem byen og skoven.

Vi er IMOD at dette naturområde bliver udlagt til bebyggelse, og at et vigtigt rekreativ områder tæt på byen derved forsvinder.

Ved at skrive under på denne underskriftsindsamling, siger du NEJ TAK til kommunens forslag om at omlægge dette rekreative naturområde til boligformål.

Skriv under ved at udfylde formularen til højre/nedenunder. 

Vigtigt: Husk at bekræfte din underskrift via link i den email, du efterfølgende modtager - TAK!


Borgere fra Engerødkvarteret i Helsinge    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Borgere fra Engerødkvarteret i Helsinge tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...