Bevar busrute 460 og 470R

Region Sjælland rasler med sablen og truer med at nedlægge de 2 busruter der forbinder skælskør med med hhv. Slagelse og Korsør.

De 2 busruter er essentielle for både Skælskør og Korsør og i særdeleshed også for de små byer på ruterne.

Busserne er de unges transport til og fra skole, mange tager bussen til og fra arbejde og andre igen bruger bussen, når de skal have handlet ind. 

Mister vi de 2 busser, risikerer vi at folk flygter fra vores ellers trygge lokalsamfund, og vi risikerer at de små byer, som f.eks. Boeslunde, går helt i stå. 

Vi kæmper alle sammen, hver især, for vores små lokalsamfund, hvad enten det er Korsør, Skælskør, Boeslunde, Agersø eller Omø og fælles er, at vi alle vil blive ramt, hvis de 2 busruter nedlægges. 

Skriv under og vis region Sjælland, at vi står sammen og ikke finder os i at de  ødelægger den infrastruktur som er så vigtig for vores små lokal samfund. 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Linda Andersen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook