Bevar badebroen på Aborg Strand

https://fyens.dk/artikel/badebro-hvad-med-lidt-saglighed-dan-g%C3%B8rtz
444EF2F1-A038-4420-85BD-74C03E22A0AA.jpegBEVAR BADEBROEN PÅ ABORG STRAND...

Assens kommune profilerer sig på turisme og som en kommune der ligger i naturskønne områder med lækkert badevand.

Nu har kommunen valgt ikke at genopsætte den kommunale badebro ved Aborg Strand grundet besparelser på det kommunale budget. Vi taler om 30-50.000 kroner om året for at nedlægge broen. 

Hvis broen nedlægges og fjernes kommer den ALDRIG op igen, da det så bliver en sag som skal afgøres i naturstyrelsen. 

Vi er mange i Aborg og på store dele af Fyn som kommer på stranden i sommerhalvåret, ja selv vinterbadere anvender stranden hele året. Her er det skønt at kunne bruge broen til trods for alger som kommer i vandkanten her i Lillebæltet i sommerperioden. Der er ligeledes ofte handicappede som anvender stigen og broen til at bade fra.

Kommunen tager broen ned i vintermånederne og genopsætter den i start maj. Det betyder omkostninger, som kunne nedbringes ved kun, at nedtage broen hvis vi skulle få en isvinter.

Vi håber trods mange læserbreve i Fyens Stiftstidende og møde med borgmesteren i Assens, at I vil stemme op om at skrive under på Bevarelsen af dette naturskønne område i Assens. Badebroen er til glæde for rigtig mange Fynboer, Danskere samt turister der også anvender broen til at bade og fiske fra når de besøger kommunen. 
Facebook