Befri Lucy, Diana og Sirius - uskyldige hunde, der bliver kollektivt dømt af hundeloven

https://www.facebook.com/100000992824263/posts/3073796732663391/
 
 
Jeg er vokset op sammen med min søster Joan i et hjem med 3 hunde.
Min søster har fra barnsben været med til, at træne og socialisere vores hunde og hun har altid haft en stor interesse for dette.
 
Det har derfor været naturligt, at hun som ung og voksen fortsatte af denne vej.
Joan fik en meget succesfuld kennel, med hvalpekøbere, der kom igen og igen og hvor mange blev nære venner til min søster og hendes to børn (Det fremgår tydeligt hvor vellidt Joan er og hvor rolige sind hundene har, af de mange mange kommentarer og de over 2000 delinger, der er på opslaget).
 
Joan har brugt ufattelig meget tid på arbejdet med sine hunde, hvilket tydeligt har kunnet ses i deres skønne rolige temperament.
Jeg har selv været med til hvalpefødsler og selvom jeg var “fremmed”, så kunne jeg uden problemer tage en lille hvalp op, kort efter fødslen. De andre hunde, kunne også komme ind og besøge hvalpene uden problemer.
I Joans hjem har der altid været mange dyrerunger; hvalpe, kyllinger, kaniner og killinger og ikke så meget som én eneste gang, har jeg set hundene røre de andre dyr. Tværtimod! så gjorde Sirius og Nova kyllingerne forsigtigt rene, når de kom ud af rugemaskinen (jeg tror der findes både billeder og videoer med dette).
 
I huset var der tit mange gæster, med forskellige hunde, alt fra bomuldshunde til Broholmere. Alle hundene trives og legede og fungerede godt sammen.
 
Det er på baggrund af ovenstående beskrivelse,  en fuldstændig umulig situation, at forestille mig, at Sirius, Lucy eller Diana skulle havde deltaget i, at bide en anden hund. 
Ved de mindste antræk til ballade, så går Sirius i mellem og de to andre skynder sig altid væk.
 
Sirius har trænet til redningshund ved beredskabet i Nyborg og det kræver en fysisk og psykisk stabil hund.
 
Jeg er bekymret for min søster og for hundene, der ikke vil trives uden at have familien nær dem. Bille Ruwald, politiets dyrlæge og vores families dyrlæge igennem mange år, udtaler,  at denne hunderace ikke kan klarer mere end 14 dage i en pension - der er nu snart gået en uge!
 
 
Er det ikke nok, at familien har taget konsekvensen og aflivet den gamle hund Nova, der bed den anden hund inde på egen grund (Joans grund)?
 
De andre 3 har jo intet gjort!
 
Kan en betjent, der åbent fortæller,  at hun ikke lytter til familiens forklaring el. hundesagkyndig og ikke kan lide store hunde, da hun selv har en lille hund, der er blevet bidt tre gange af en stor hund og fortæller familien at de lige så godt kan få aflivet deres hunde med det samme, virkelig have ret til at ene og alene at tage beslutningen om at hundene skal fjernes og aflives??
 
Jeg håber så inderligt at I vil skrive under, så vi kan gøre noget, for jeg forstår ikke, at det er i Danmark at dette her foregår og jeg er dybt bekymret over at dette her kan ske.
 
Det værste er at hun (betjenten) har flere af disse sager, hvor hundesagkyndig og pension er direkte uenig med hende, men hun er ligeglad og det siger hun også at hun er.
 
Hun vil ikke lytte på hverken familiens eller hundesagkyndigs udtalelse. Hun bruger sin egen private oplevelse, i sit job, hvilket jo intet har med Lucy, Diana eller Sirius at gøre. - Det er så tragisk og sønderknusende at vidne til.
 
Hvordan kan det her være rigtigt? det er jo som at alle kampe på forhånd er forgæves, da betjenten selv finder på og lægger til og fra. Hun er kendt og berygtet for disse sager også i interne kredse.
 
Skriv under på, at Sirius, Diana og Lucy skal befries, inden de 14 dage er omme (vi har kun 1 uge tilbage). De har ingenting gjort og er uskyldige - de er så savnet og angsten for at miste dem, er ikke til at bære.
 
 
 
 
 
 

 


Suzan Moos, Joan Mechlenborg    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Suzan Moos, Joan Mechlenborg tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...