Bedre træningsforhold hos Fitnessworld Lyongade 23-25

Denne underskriftindsamling er oprettet grundet de ekstrem dårlige træningsforhold, samt facilitetsforhold vi har hos Fitnessworld Lyongade 23-25. 

Efter nærmere dialog med et stort antal af medlemmer som har givet udtryk for deres utilfredshed, i forhold til ovenstående, vil jeg nu beskrive de forhold som vi mener der skal forbedres. Dette skyldes at vi har helt urimelige ringe forhold.

Alle nedenstående forhold har stået på i 1-1,5 år

Faciliteter

- der bliver ikke gjort ordenligt rent, altid beskidt i omklædningsrum, og i vores træningslokaler. Det omhandler støv og spindelvæv.

- kun 1 ud af 8 badebruser hos mændene virker ordenligt, de 7 af bruserne sender enten minimal vand, eller vand ned af væggen. Vandet systemet kan ikke reguleres således at man kan få en normal temperatur, det er enten skoldende eller iskoldt. Til tider kan det dig opleves at temparturen er normal. Dette bliver dog desværre ikke taget seriøst fra ledelsens side. 

- Body scan vægt er blevet erstattet med en billig standart vægt fra Elgiganten. Sådan har det været er par måneder efterhånden.

- mange vinduer er i dårlig funktionalitet stand.

- trænings spejle bliver ikke gjort rent.

 

Træningsforhold - maskiner/udstyr

- 27 løbebånd hvoraf 14 af løbebåndene er i kritisk tilstand, det vil sige at båndet enten hakker eller ikke fungere ordenligt. Derudover kategoriseres yderligere 6 løbebånd i en tilstand hvor bådet skal skiftes nu og her grundet slidtage, samt at støddæmper funktionen i båndet ikke virker. De sidste 7 løbebånd kategoriseres som god stand.
Man må formode at fitnessworlds ledelsen hverken gør eller har lavet tilsyn på deres maskiner. Der er stort risiko for skader ved træning på deres løbebånd.

- der mangler i stor grad udstyr til kabel og træk maskiner. Fx håndtag og ligende. Enten meget slidt, eller i manglende mængde.

- kabel maskiner trænger til en udskiftning af kabel da det ikke ruller identisk i højre og venstre side, dette skyldes slidtage. Igen er der risiko for skader ved brug.

- kapsler på håndvægte mangler, det betyder igen at du ikke løfter identisk på højre og venstre side. Det vil sige at det er risiko for skade ved brug af de håndvægte som måtte mangle en kg kapsel på siden. 

- maskiner er tit i stykker, og har en gennemsnit tid på 2 måneder før at de bliver repareret. 

Dette er nogle at de forhold som fitness World Lyongade 23-25 kan tilbyde os som medlemmer. Det er dybt uansvarligt og direkte rystende at fitness World er så ligeglad med deres medlemmer at de lader disse forhold stå på i nu 1,5 år. Det kan måske have noget at gøre med at de har sparet centre ledere væk via fyringsrunde, samt at de ikke længere har rengøringsselskab tilknyttet.

Jeg håber meget på at du vil skrive under, så vi kan forsøge at gøre et opråb til ledelsen om bedre træningsforhold. Forhåbenligt vil vi blive taget seriøst, og få nogle bedre forhold i fremtid.

Andreas Fangel (medlem)

 

 


Fitness World Lyongade 23-25    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Fitness World Lyongade 23-25 tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...