Anerkend bipolar, ADHD/ADD, og alvorlige kroniske depressioner.

 

 

Bipolar affektiv sindslidelse/maniodepressiv, opmærksomhedsforstyrrelse/ADHD/ADD, og alvorlige kroniske depressioner bør anerkendes på lige fod med andre tilsvarende svære lidelser, og dermed opnå berettigelse til samme økonomiske og sociale støtte.

Der eksisterer et ekstra tillæg, som man kan få på kontanthjælp/uddannelseshjælp. Lige nu inkluderer den skizofreni og borderline. Vi ønsker at få den udvidet, så vi kan få samme mulighed. 

Bipolar, opmærksomhedsforstyrrelse, og svær kronisk depression, har mange af de samme udfordringer som borderline. Alle disse er svære forskellige lidelser, og mange minder meget om hinanden, ved at nogen symptomer og udfordringer er ens. Vi ønsker at der er flere af de svære psykiske lidelser som bibolar, opmærksomhedsfortyrrelser, svær kronisk depression, og mange andre tilsvarende svære lidelser, kan få samme mulighed for økonomisk og social støtte.

Hjælp os med at få den økonomiske og sociale hjælp vi har brug for. Skriv under nu. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Isabel tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...