Ændre loven om at have kæledyr med på ferie til Færøerne

Til de flrste andre lande end til Færøerne er det nemt og enkelt at rejse med sine kæledyr, hvor kravene er at dyret skal vaccineres imod rabies, være ledsaget af et menneske , have mikrochip eller øretattovering , og have sundhedsattest/pass.


Hvis et kæledyr skal rejse ud af Færøerne  til et andet land på ferie skal kæledyret have en sundhedsattest med sig, som ikke er ældre end 48 timer før rejsen begynder, hunden skal have øretattovering eller mikrochip, og hunden skal senest vaccineres 48 timer efter hjemkomst.


Men skal man omvendt rejse til Færøerne, skal man være der i minimum 3 mdr, of hunden skal have en ejer med en færøsk adresse, hvilket skal stå på sundhedsattesten.


Vi som Færinge vil gerne have mulighed for at kunne have vores kæledyr med på ferie, lige som alle andre, fordi vores kæledyr er en del af vores familier. 
Det er ufattelig dyrt at få nogen til at passe dyrene imens man er på ferie i ser i højtiderne

Vi vil gerne have at loven ændres, eller bare et undtagelse for Færinge som har hund eller kat, at tage deres kæledyr med til Færøerne når vi tager hjem til vores kære, at fejre højtiderne.

Med dette grundlag, vil vi gerne samle underskrifter, for at få målet igennem