Afstemning vedr. sauna i VV sæson 22/23

Bemærk: Deadline for underskrift er mandag d. 10. oktober kl. 12.00, hvorefter underskrifterne og den motiverede dagsorden for ekstraordinær generalforsamling indsendes til Høvdingen / Bestyrelsen med 14 dages varsel jf. vedtægterne.

___

Hermed underskriftindsamling ift. ønske om, at der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling vedr. beslutning om sauna-åbning i VV i sæsonen 22/23. 

På EGF foreslås konkret, at vi stemmer om nedenstående (som er en halvering af den normale ugentlige åbningstid samt en forkortelse af åbningsperioden på 2 måneder):

 

FORSLAG:

Det foreslås at holde saunaen åbent i vinteren 2022/2023 i et begrænset omfang under forudsætning af, at regeringen ikke udsteder et forbud mod brugen af sauna.

Det foreslås konkret, at saunaen holdes åbent i perioden 1. november 2022 til 31. marts 2023 på hverdage fra kl. 6.00 - 9.00 og 19.00 – 22.00 og i weekender fra kl. 6.00 – 13.00.  


Ida Krause, medlem af VV    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Ida Krause, medlem af VV tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...