Afskaf ministres urimelige lukrative ordninger

Efterlønsreform, SU-reform, skolereform... Har det nogen ende? Den danske befolkning må lide konstant under regeringens uendelige "forbedringer", men hvor er det gode eksempel?

- Måske er mor eller far ikke så meget hjemme, men børn af ministre modtager i årevis pensionskroner på grund af forældrenes ministertitel. Pensionen beløber sig til 15.593 kroner årligt indtil det 21. leveår.

Sådan begynder artiklen "Ministres børn forgyldes med pensionspenge" fra Avisen.dk. Er det rimeligt at børn forskelsbehandles alt efter om de er barn af en minister eller ej? Hvad har børn egentlig med politik at gøre? Bør det ikke være sådan at enten skal alle børn have ret til børnepension eller slet ikke? Børn er vel lige? Desuden er der vel intet problem i, at forsørge sit barn når en minister får en løn mellem 1.151.555,05kr - 1.439.443,81 kr. alt efter sin post. (enhedslisten.dk - fakta om politikeres løn[...])

Udover den særlige ordning til de "specielle børn" af ministre, så nyder ministrene også godt af deres ualmindelig luksuriøse pension. Artiklen skriver blandt andet:

-Der venter en årlig pension på 86.247,29 kroner årligt, når en minister efter mindst et års arbejde stopper i ministeriet. Desuden venter der et eftervederlag på 97.214,25 kroner om måneden for ministre i halvandet år, når de stopper i jobbet.

En minister kan altså se frem til en lækker pension. Faktisk, allerede i en alder af 62 år. 
Rimeligt?  Hvis du på nuværende tidspunkt er 54 år, kan du se frem til pension som før efterlønsreformen (65 år), men er du 30 år nu må du altså vente til du er 70 år. Og endnu værre, er dit barn fra 2010 kan han eller hun se frem til sin pension som 73,5-årige. (Tallene er fra AE-rådet).

Udover det overstående har ministre gratis adgang til diverse faciliteter (zoologisk have, teater m.m). Desuden har de sammenlagt 32 ugers ferie ud af årets 52 uger. Sommerferien alene består af fire måneder og tre ugers juleferie. Dermed skal der også nævnes at transport herunder taxa, bus, tog, færge og fly er gratis. (Tallene er fra politikerlede.com)

Mener du at regeringens næste besparelser og nedskæringer skal ske hos folketinget? Så hjælp med at starte en indsamling nu og skriv under her.

Tak for din hjælp.

Underskriv denne indsamling


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook