Afskaf begrænsningen af e-cigaretter.

Lad dem der damper e-cigaret som substitut for cigaretter have færre begrænsninger. En tank på 2 ml er som sagt tømt på kort tid for den almene damper. Der blev indført "squonk mods" i Danmark, men nu er det blevet ulovligt, da I mener, at der kan være 10 ml, i et sqounk mod, men det er jo ikke i selve tanken, der sidder på. Her bliver det set som en fare for os dampere, men det er der jo meget andet der er - jeg tvivler på, at jeg behøver komme med eksempler. Problemet står her, at I ikke kan kontrollere hvad forbrugeren gør, når de kommer hjem. Man kan da heller ikke kontrollere om folk køber en karton smøger og ryger tyve af gangen - her er et eksempel, godt nok vil jeg mene damp er mere sundt, efter hvad der er blevet offenligt gjort af medierne, (forskere).


Alexander Moe Warmind    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Alexander Moe Warmind tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...