Aflys de ekstra prøver på Sydkysten Gymnasium

Vi 3.G elever på Sydkysten Gymnasium har kæmpet gennem hele vores skoleår. Kæmpet med en ny gymnasiereform, som kun har medført stor forvirring både blandt lærer og elever. Konstant manglende information fra ledelsen har sat os afgangselever i en situation, hvor vi selv må finde hoved og hale på vores uddannelsesforløb. 

Det sidste år skulle være det mest mindeværdige, men grundet de usikre omstændigheder i hele verden, er vi blevet efterladt hjælpeløse derhjemme, uden nogen anden form for handling end at vente. Vente på at tingene skulle blive normale. Vi har affundet os med online undervisning, en undervisning som langt fra er god nok til at vurdere os elever på vores præstation. En vurdering der potentielt kan få indflydelse på vores årskarakter, eksamenskarakter og videre uddannelsesforløb. 

Undervisningsministeriet har ville hjælpe os afgangselever ved at nedsætte antallet af eksamener. Samtidig har de givet lærerne muligheden for at lave interne prøver, altså det er op til de enkelte lærer, ligesom det altid har været. Udover dette har ledelsen på skolen hidtil udmeldt, at online undervisning ville foregår indtil 15. juni, for at hjælpe lærerne med at vurdere os. Dette er vi meget glade for, og dette er kun fair. 

Men nu har ledelsen på vores skole valgt at gå udenom dette, og lavet obligatoriske prøver, både mundtligt og skriftligt, i alle vores A-fag, udenom lærerne og elevernes viden. De har foretaget en kovending midt i en krisetid. Dette bevirker, at vi har ca. 2 prøver/eksamener om ugen indtil dimission i Juni. Dette er ikke fair. 

Igen er mangelende information fra ledelsen medvirket forvirring, frustration og hjælpeløshed hos 3.G'erne. 

Vi ønsker at aflyse disse obligatoriske prøver, og sætte en ro på vores sidste måned. 


Emilia Eis Petersen 3.SB    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Emilia Eis Petersen 3.SB tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook