Åbent brev til FC København

Kære FC København/Parken Sport & Entertainment

Vi har nu gentagne gange set ledelsen, trænere og diverse spillere begræde den tilstand, som Brøndby IF for nuværende befinder sig i. I takt med Brøndbys nedadgående spiral har vi med stigende vantro set folk - ansat i den klub vi holder med - offentligt ytre, at de ønsker vores ærkerivaler tilbage til fordums styrke

Eftersom selv de frommeste ønsker om Brøndbys eventuelle overlevelse selvsagt ikke har den fjerneste betydning for om klubben rent faktisk lever eller dør, tillader vi os at gøre jer opmærksom på, at den eneste reelle effekt af disse ønsker er at distancere jer fra og krænke jeres kernekunder.

For vi ønsker IKKE at Brøndby overlever:

Vi ønsker ikke at en klub som i sin dødskamp har ageret så løgnagtigt, usympatisk og uvederhæftigt overlever på bekostning af traditionsrige klubber som tilmed betaler deres ansatte hver d. 1.

Vi ønsker ikke at en klub, hvis fans nær havde forårsaget en katastrofe sidste efterår i deres blodrus for at angribe FCK-fans på Brøndby stadion, overlever.

Vi ønsker ikke,at en klub, hvis spillere, ledelse og fans i over tyve år udelukkende har behandlet FCK og FCKs fans med nedrigheder, perfiditerer og ringeagt, overlever. Ej heller har vi medfølelse med de fans, der gang på gang har gjort Parkens endetribune til et socialrealistisk totalteater.

 

Vi beder jer, som betalende kunder i jeres butik, om at koncentrere jer om at drive en god forretning, hvilket for nærværende udelukket drejer sig om at vinde det vigtige mesterskab og skabe så gode rammer for fans og sponsorer som muligt. Direkte adspurgt til Brøndby anbefaler vi at I enten undlader at kommentere eller evt. svarer noget ala:

"Jeg ønsker en så stærk liga som muligt, både sportsligt og økonomisk. Superligaens struktur tilsiger at de klubber der bliver ledet dårligst eller uansvarligt gradvist vil blive siet fra. Jeg har ingen præferencer for hvilken modstander FC København i fremtiden vil møde, sålænge de er et aktiv for Superligaen."

Vi beder jer samtidig om at tale for jer selv, og ikke på den mest nedladende vis udtrykke hvad "Vi, der elsker fodbold" mener og ønsker. At holde af fodbold har intet at gøre med at holde af Brøndby IF eller nogen bestemt anden klub.

 

 

På vegne af nedenstående trofaste FC København fans og betalende gæster.