Bevar Caféen i Hou

Kontakt forfatteren af dette andragende

Vi forlænger UNDERSKRIFTSPERIODEN

2014-03-19 11:28:47

Foreningen har besluttet, at forlænge underskriftsperioden, så den løber frem til umiddelbart før den politiske behandling af Forslag til kommuneplantillæg - Helhedsplan Hov Havn.

Vi håber, at skaffe rigtig mange underskrifter, som vi kan aflevere til politikerne, og derigennem være med til at sikre Caféens eksistens.

Derfor vil vi endnu engang opfordre dig til, at DELE BUDSKABET om MULIGHED FOR UNDERSKRIFT!

Vi har afleveret en officiel indsigelse til Planafdelingen/Odder Kommune inden fristens udløb den 19. marts 2014.

Venlig hilsen


By og Land Odder

Vi har rundet 300 underskrifter...

2014-03-12 13:14:20

Det er dejligt, at se hvor mange, der støtter vores indsigelse. HUSK at fortælle venner og bekendte som har interesse i Caféen og Hou Havn om muligheden for at støtte med en underskrift, så vi forhåbentlig kan samle endnu flere.

Indsigelsesfristen udløber som tidligere nævnt den 19. marts 2014.

By og Land Odder har et mål:

Odderegnen er det centrale område i det frugtbare Hads Herred. Her er vidtstrakte herregårdslandskaber, en lang kyststrækning med fine badestrande, gamle landsbyer og byen Odder, der rummer både fredede og bevaringsværdige bygninger fra de sidste par århundreder. Alle disse kvaliteter skal der værnes aktivt om, ellers forsvinder de. Det er foreningens formål at samle Odderegnens borgere om denne opgave.

Du kan læse meget mere og finde oplysninger om, hvordan du melder dig ind i foreningen på vores hjemmeside: www.byogland-odder.dk

Venlig hilsen


By og Land Odder

Status på underskriftsindsamling

2014-03-06 13:27:54

Kære underskrivere

I skrivende stund, har vores indsigelse modtaget 143 underskrifter. Tak for dem.

Vi vil gerne vise politikerne, hvor stor interessen for indsigelsen har været - fordelt på lokalområder i Odder Kommune.

Rigtig mange af jer bor i postnummer Odder, og har derfor skrevet "Odder" som stednavn. Hvis du bor uden for Odder By, vil det være fint, hvis du vil redigere dit stednavn til den landsby, du bor i.

For at gøre det, skal du klikke på underskriftsindsamlingen og trykke på "rediger" ud for din underskrift.

Uddrag af vores indsigelse kan læses i ugens udagve af Odder Avis. Det fremgik ikke hvordan og hvor underskriften skal sættes, DEL derfor gerne underskriftsindsamlingen på Facebook, så informationen kan nå ud til de interesserede.

Vi har truffet aftale med Borgmester Uffe Jensen og Miljø- og Teknikudvalgsformand  Elvin Hansen om aflevering af listen med underskrifter. Det sker den 19. marts 2014 kl. 11:00 på Odder Rådhus.

Venlig hilsen

BY & LAND Odder


By og Land Odder



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.