Værestedet Birkehuset i Korsør.

Kontakt forfatteren af dette andragende

Fra talsmand Henrik Skov for borgerne som tidligere benyttede værestedet Birkehuset i Motalavejskvarteret i Korsør.

2014-12-28 23:12:57

Hermed en lille nytårshilsen og en bøn til at i ikke glemmer os i farten.

Vi har nu nået 597 "synes godt om" på vores støtteside:https://www.facebook.com/Birkehusetsvigtes

Vi håber i vil gå ind og kigge på den og opfordre folk til at synes godt om den og stadig også opfordre folk til at skrive under her på siden. Vi vi til det første byrådsmøde i Slagelse kommune møde op med alle underskrifterne herfra siden og fra de fysiske indsamlinger vi har haft rundt omkring i Korsør.

Et godt nytår til jer alle.

MVH.
Henrik Skov 


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.

Nyt fra de psykisk sårbare borgere som tidligere benyttede Birkehuset i Korsør.

2014-11-06 01:24:21

Kære alle.

Her lige en lille hilsen fra os, vi er stadig i fuld gang med at kæmpe for et nyt og meget bedre belligende værested, så kig ind på vores støtteside og læs meget mere. På forhånd tak for din/jeres fornyet interesse. https://www.facebook.com/Birkehusetsvigtes.

MVH. Talsmand Henrik Skov


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.

Støtteside

2014-06-14 21:43:58

Kære alle underkrivere.
Jeg vil blot henlede jeres opmærksomhed på vores støtteside: https://www.facebook.com/Birkehusetsvigtes

Her er i alle meget velkomne til at gå ind og få en update på situationen som den er pt. og evt. støtte os ved at like og dele siden.


Talsmand Henrik Skov for borgerne 35-65 år på værestedet Birkehuset i Korsør.

Hjælp til underskriftsindsamling.

2014-03-09 21:56:41

Kære alle, vi starter en underskriftsindsamling i Korsør, vi har allerede aftale med 2 butikker om at vi må lægge mapper til underskrifter der, vi søger medhjælpere til alt hjælp, skriv gerne hvad du kan/vil tilbyde. Vi vil sætte pris på hvis i ville dele denne underskriftsindsamling endnu en gang så vi kan få flere end de 516 underskrifter vi pt. har. Søg gerne op optagelse i vores facebook gruppe: "Borgere fra Birkehuset"  
hvis du har hjælp, støtte osv. at tilbyde. Nu genoptager vi kampen for vores værested i bedre stand, tryggere rammer og centralt belligenhed.


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.

En bøn fra os "udbrydergruppen" fra Birkehuset

2014-03-06 22:33:15

Hej alle, vi har nu nået en måned hvor vi har opretholdt vores protest imod at have vores værested placeret i motalavejskvarteret, og samtidig har vi nu også nævnt at Birkehuset derude er i sådan en dårlig stand, både indvendig og udvendig, huset er for småt og alt for dårligt indrettet til vores formål og til at fungere som et værested, vi kæmper stadig på livet løs for at få vores værested flyttet til en mere central, roligere og tryggere beliggenhed. Politikerne i Slagelse kommune har overhoved ingen som helst vilje til at hverken lytte til os eller handle som de ellers helt klart burde, og som vi psykisk sårbare borgere vi er, føler vi os desværre meget overset i en håbløs kamp mod systemet. så støt os meget gerne, spred denne indsamling og skriv under, vi bliver ved til det sidste. MVH. Borgerne fra værestedet Birkehuset i Korsør.


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.

Vi behøver stadig jeres hjælp

2014-02-27 22:18:53

Kære alle, i dag har vi kun fået ca. 40 underskrifter, så et bøn om endnu en gang til jer om at dele afstemningen ud til alt og alle på FB, så vi kan følge op på den super gode start som i alle har været med til at give indsamlingen.

På forhånd tak.


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.

Lidt godt nyt fra mit besøg på borgen.

2014-02-26 21:17:20

Mit besøg på borgen i dag med, socialordfører Karin Nødgaard og Martin Henriksen var meget positivt, de havde allerede spurgt ind til hvad Slagelse kommune har fået ud af alle de penge de har fået af staten til at forbedre Motalavejskvarteret, de var MEGET LIDT imponeret over svaret, begge vil nu begynde at stille en masse spørgsmål til forskellige ministre for at kræve handling snarest muligt, Martin Henriksen vil om 14 dage besøge os, på vores midlertidige værested for at få en snak med os og fortælle om det han har fundet frem til på daværende tidspunkt. Meget positivt, samtidig vil jeg være i kontakt med dem begge meget ofte. SÅ en SUPER dag for os.


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.

Tur til borgen

2014-02-25 23:19:57

Hej allesammen, tusind tak for alle jeres underskrifter, jeg vil informere Karin Nødgaard og Martin Henriksen i dag d.26.februar kl.15.30, når jeg skal til møde med dem på borgen, om indsamlingen her. Vi sætter virkelig pris på den overvældende opbakning fra jer. Fortsæt meget gerne med at dele link til indsamlingen og skriv under. BH. Talsmand Henrik Skov


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.

Tak for underskrifter fra talsmand Henrik Skov, Birkehuset

2014-02-24 21:04:16

En kæmpe stor tak til alle jer der har skrevet under her, bliv venligst ved med at dele, det vil vi sætte uverderlig pris på.

Med stor taknemmelig hilsen

Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør. :)


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.

Møde på borgen onsdag d. 26. februar.

2014-02-22 15:14:06

Hej alle. Jeg skal til møde på borgen på onsdag d.26. februar for at drøfte Birkehus sagen med socialordfører Karin Nødgaard og Martin Henriksen begge DF, så en opfordring om at få så mange som muligt til at underskrive inden der, så jeg ihvertfald kan give dem en melding om underskriftsindsamlingen. Senere, hvis der kommer rigtig mange underskrifter vil jeg så både gå til borgmester Stén Knuth Slagelse kommune og tage indtil Karin Nødgaard igen for at vise indsamlingen. På forhånd en meget stor tak for hjælpen.


Talsmand Henrik Skov for borgerne på værestedet Birkehuset i Korsør.



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.