cbs

Kontakt forfatteren af dette andragende

Svar CBS

2012-11-16 13:30:34

Kære alle

 

Først og fremmest vil vi gerne takke for den opbakning i har tilkendegivet. Vi håber på at det hjælper at vi er så mange der har underskrevet og at vi således får mulighed for at tage eksamen om.

 

Vi har talt med Jytte Grambo Larsen (Institut for Regnskab og Revision) som er ansvarlig for faget økonomistyring. Hun udtrykte at hun var meget enig i vores klage samt at det ikke direkte havde noget med hende at gøre da ”fejlen” er sket hos Ha- sekretariatet samt at klagen skulle afgøres i studienævnssekretær.

 

Klagen er nu afleveret og jeg har netop modtaget svar fra Malene de Thurah Toft der gerne ville have det videresendt hvorfor det er kopieret ind nedenfor.

 

Vi håber meget at de imødekommer vores klage og jeg kan kun opfordre jer til at skrive individuelle klager over forløbet når vi modtager vores karakter da dette vil lægge yderligere pres på studienævnssekretær for at give os muligheden for at tage eksamen om.

 

I ønskes alle en god weekend ;)

 

 

” Kære XXX

 

Hermed en kvittering for, at studienævnet den 9/11-12 har modtaget din og dine medstuderendes klage over Økonomistyring 3 t. eksamen, der blev afholdt den 26/10-12.

Klagen vil blive behandlet på studienævnsmødet den 5/12-12. Der vil blive udformet et svar til jer inden for en uge efter mødet.

Vil du være venlig at meddele dette til medklagerne på klagen? Idet deres cpr numre ikke fremgår af klagen, har jeg nemlig ikke nemt ved at finde dem frem i vores system.

 

På forhånd tak.”

 


AndreasDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.