UNDERSKRIFTINDSAMLING - Indsigelse mod ulovlig beboelse på Stenspilgården i Søsum

Kontakt forfatteren af dette andragende

Har nedenstående sag om alvorlige overgreb, tråde til Stenpilegård - Det ulovlige byggeri i Søsum

2023-07-26 14:14:24

Artikel i Lokal avisen

Tiltale: Bagmand filmede voldtægt af prostitueret og lagde ud på nettet

Overgrebet, der fandt sted i Søsum, er et led i en større optrevling af en sag om rumænske kvinder, der blev frihedsberøvet, voldtaget og tvunget til prostitution

 
Sagen fra Søsum er et af flere forhold i en omfattende sag, der senere vil blive berammet som retssag i Glostrup Ret. Arkivfoto
Finn Due Larsen

Søsum En usædvanlig grov og omfattende sag om frihedsberøvelse og seksuelle overgreb på rumænske kvinder har også en adresse i Søsum med på listen af forhold. Der er tale om en omfattende sag om et organiseret netværk, der står bag menneskehandel og prostitution med i alt 12 rumænske kvinder i det storkøbenhavnske område.

Kvinderne er ifølge et anklageskrift lokket til Danmark under falske forudsætninger, blevet spærret inde på adresser i blandt andet Hvidovre og Søsum og udsat for grov vold og voldtægt, og tvunget til prostitution.

Sagen fra Søsum handler om, at en kvinde ifølge tiltalen er blevet indespærret i en ejendom, voldtaget og tvunget til seksuelle ydelser.

Overgrebet blev filmet og senere lagt ud på en pornohjemmeside.

Kræves udvist

Kvinden blev også tvunget til at få overfaldsmandens navn tatoveret på ryggen, så andre mænd kunne se, at han var hendes ”ejer”.

I en ejendom i Hvidovre blev kvinderne ifølge tiltalen blandt andet tvunget til at tage kokain, slået og truet med pistol. De fik frataget deres identitetspapirer og blev tvunget til at aflevere de penge, de tjente ved prostitution.

De grove forhold fremgår af anklageskriftet i sagen, der senere vil blive berammet som en retssag i Glostrup Ret.

I sagen fra Søsum er en 36-årig mand fra Rumænien tiltalt. Han regnes også som hovedmand i det omfattende sagskompleks, hvor en mand på 27 år og en kvinde på 28 år også er tiltalte. Alle tre er fra Rumænien, og anklageren kræver dem udvist af landet for bestandig.

De tre nægter sig alle skyldige.

Bent Dolowy Hansen
Stor bidragsyder
Puuuhaa - Hvis voldtægt, frihedsberøvelse og menneskehandel er forgået på det ulovlige byggeri på Stenpilgård i Søsum( læs artikel Lokalavisen - Kaster det et helt nyt, og langt mere alvorligt lys over sagen, der nu igen overrasker, med helt nye dimissioner. Forfærdeligt, stakkel kvinder !!!!! Intuitivt tænker jeg - hvad sker der ellers, og hvad med alle de børn der bor der inde ..................

Bent Hansen

Status på underskrift indsamling - Stenpilgård

2023-07-20 12:08:45

Hej alle undersskrivere - og tusinde tak for jeres støtte. Det betyder så meget for sagen, fra hjertet tak.

Status er, at underskrif indsamlingen er sendt til :  Borgmester  Vicky Holst Rasmussen,  Dirktør for Erhver og by Ellen Hviddt Thelle, og formand for by og planudvalg Ulrik John Nielsen. Samt Quang Ha, som sidder med byggersager for kommunen

Vi har på nuværende tidspunkt 244 underskrifter, inkl. håndskrevende protester.

Dags dato den 20.07.23 har Borgmesteren ( S) ikke reageret på underskrift indsamlingen. Dirktør Ellen Thelle svare kort, at Kommunen tager deres tilsynspligt alvorligt, og at vi nok skal høre fra hendes kontor, hvis der sker nyt i sagen. Ulrik John Nielsen ( lokal listen ) Har vi en god dialog med - Tusinde tak for det. Quang Ha passer sit arbejde, og har nu fundet ud af, hvem der er kommunens kontaktperon i politiet.

Set i lyset af, at vi er langt, langt forbi retsagen i 2019, hvor der fald dom for, at beboelse i længerne er ulovlig mv. må vi nok forvente at "tyven" ikke bliver fanget lige med det samme. På tros af, at det egentligt bare drejer sig om at hente "Tyven" på gerningstedet. Man kan undre sig.....

Vi har estimeret at der har været lejeindtægter på to cifret million beløb i perioden fra dommen er faldet i 2019.

Forhåbentligt skal vi ikke vente på at den krænket retsbevisthed, skal blive til en hån mod retsbevistheden, og at politi og Egedal kommune lever op til kontrakten mellem borgere og myndigheder om, at de er til for vores skyld, og at selvtægt slet ikke er noget man overhovede bør overveje, fordi politiet passer deres arbejde.

 

 


Bent Hansen



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...