Bevar Rønne Bibliotek på Pingels alle 1

Kontakt forfatteren af dette andragende

afslutning på indsamling af underskrifter mandag d. 5.7.

2021-06-30 11:53:46

Kære alle.

Tak for de mange underskrifter til støtte for bevaringen af vores bibliotek på Pingels allé. Lige nu er der 836 netunderskrifter og 87 papirunderskrifter.

Hvis nogen ligger inde med nogle flere papirunderskrifter, så scan dem ind til mig eller læg dem i min postkasse indenfor en uge.

Hvis du ikke har fået skrevet under på nettet og har lyst til det, så gå ind på skrivundernet.dk og find BEVAR RØNNE BIBLIOTEK PÅ PINGELS ALLE, og skriv under der. Husk at bekræfte din underskrift, og derefter en gang til, når du får tilsendt en mail.

Jeg lukker indsamlingen mandag d. 5.7. så du kan lige nå det.

Kommunalbestyrelsen har nu, så vidt jeg har forstået det, besluttet, at de tre forslag skal gennemdiskuteres, og derefter skal der laves en høring og træffes en afgørelse. Jeg mener derfor, at det vil være godt at sende vores underskrifter ind, som et indslag fra borgerne, så har vi i hvert fald ca 1.000 personer, der har givet deres mening til kende.

Jeg vil prøve at få noget i pressen om resultatet af underskriftindsamlingen, når vi afleverer dem til de rette myndigheder.Tusind tak for jeres indsats.

Mange hilsner.

Kirsten


Kirsten Mortensen

husk at bekræfte din underskrift

2021-05-22 09:48:42

455 underskrifter på mindre end 3 dage, det er da virklig flot og opmuntrende. 53 ikke publiserede underskrifter ØV - de er ikke blevet bekræftet at underskriveren, og derfor er de ikke gyldige. Prøv at se i din post, også i spam, om du ikke kan finde den mail, som skrivunder.net beder dig om at bekræfte og sende tilbage. Det er kun to klik, og så rykker du op i de tællendes rækker.

Prøv at få så mange af dine venner og bekendte til at skrive under, vi skal være mange flere, ellers batter det ikke noget.

I morgen søndag mellem 8.30 og 9.00 bringer lokalradioen noget om sagen. Lyt med og få inspiration til din protest.


Kirsten MortensenDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...