Giv danskere med ejendom i Sverige lov til indrejse nu.

Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskrifterne fra danskere med ejendom i Sverige fortsætter med at komme ind.

2021-02-25 11:56:29

For snart 2 uger siden iværksatte jeg denne underskriftindsamling, da jeg er overbevist om, at politikere bedre kan se fornuftigt på tingene, efter et stort antal potentielle vælgere viser sig frem.

Så kan de bedre indrette deres visdom derefter, frem for at læse venlige henvendelser fra forskellige foreninger og interesseorganisationer.

Indsamlingen sker/skete til støtte for den klage, som journalist Anders Lassen i Hellebæk havde udarbejdet og sendt til EUROPA-Kommisionen, samt i kopi til EU-Minister Hans Dahlgren i Sverige, samt de 2 danske ministre Nick Hækkerup og Flemming Møller Mortensen.

I en lille YouTube video kan man se, at de første ca. 400 underskrifter blev overbragt til Udenrigsministeriet i uge 7 og jeg håber selvsagt at kunne overbringe endnu nogle hundrede snarest muligt, så den helt uvirksomme restriktion kan ophæves. Der er jo simpelthen ikke nogen som helst sammenhæng imellem at lukke adgangen for nytestede danskere, som vil op for at se sin ødegård, når Svenskerne samtidig lader skiområder, restauranter og f.eks. frisørerhverv åbne, uden restriktioner.

Jeg er sikker på, at f.eks. Torparforeningen kunne have indsamlet et langt større antal underskrifter end jeg og jeg begriber faktisk ikke, hvorfor Torparforeningen ikke opildner til en protest med de metoder sådan en forening nu har. F. eks. kunne foreningen have gjort det nemt, at skrive direkte til en svensk minister, ved hjælp af samme metoder som andre store NGOorganisationer bruger på verdensplan. Det virker tit, når der vælter tusindvis af mails ind til politikerne 

Måske er foreningen ikke beslutningsdygtig til denne slags tiltag?

Ved søndagens generalforsamling, som foregår digitalt, kan man se, at der mangler indtil flere bestyrelsesmedlemmer i Torparforeningen, idet at nogle ikke genopstiller.

JEG HAR BESLUTTET mig for at stille op og jeg vil naturligvis blive glad, hvis du bruger den fornødne tid på at støtte mit mandat.

Tilmeldings metoden til den virtuelle generalforsamling har sine udfordringer. Bl.a. er der afsat 3 timer på en søndag middag, hvor de fleste af os, formentlig hellere ville være ude og gå en tur. Inden man kan kobles op, skal der instaleres et bestemt teknisk program, så hvis man ikke har sikret sig dette teknik senest fredag, tror jeg, at det nemt kan blive svært at nå at deltage. Du skal tilmelde dig, når du har logget ind med dit torpar medlemsnummer http://www.agjagt.dk/

Jeg har ikke fundet nogle officielle muligheder for at afgive fuldmagt, men hvis du har lyst, er du meget velkommen til at sende mig en fuldmagt på min mailadresse niklaussonne@gmail.com Så må vi se, om det er muligt at bruge fuldmagterne.

En del medlemmer syntes ikke om en foreslået kontingentforhøjelse. Det syntes jeg også kræver en meget god forklaring, før man kan støtte det. Så tilføj evt. i en fuldmagt om du vil stemme for eller imod kontingentforhøjelsen.

 

De bedste hilsner fra Niklaus Bendix Sonne, som gerne besvarer evt. spørgsmål via Messenger. Jeg er nem at finde på Facebook

 


Niklaus Bendix SonneDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...