- Ingen højhuse i midtbyen

Nye bygninger bør tilpasses byens historiske miljø med respekt for etagehøjder og volumen således at vi fortsat sikrer en by med gode kvaliteter: lys, rum og læ og en menneskelig skala – med mulighed for fortsat at kunne opleve byens bevaringsværdige miljøer og historiske bygninger. Nyt højhusbyggeri bør placeres udenfor Esbjergs historiske centrum – og nyt byggeri i centrum bør tilpasses det eksisterende miljø. Med nye planlagte byggerier på vej kan vi nu risikere at Esbjergs harmoniske gadeforløb og centrum ødelægges på kort tid, når nye højhuse bygges i højden, skaber skygge og vind – og visuelt får de eksisterende bygninger til at se små ud. Nye bygninger bør i stedet tilpasses det omgivende miljø i respekt for den eksisterende by. I andre byer har man lært af disse fejl – nu er det på tide at også Esbjerg vågner op og passer på de fine kvaliteter Esbjerg by rummer. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Anna Poulsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...