- Ingen højhuse i midtbyen

Nye bygninger bør tilpasses byens historiske miljø med respekt for etagehøjder og volumen således at vi fortsat sikrer en by med gode kvaliteter: lys, rum og læ og en menneskelig skala – med mulighed for fortsat at kunne opleve byens bevaringsværdige miljøer og historiske bygninger. Nyt højhusbyggeri bør placeres udenfor Esbjergs historiske centrum – og nyt byggeri i centrum bør tilpasses det eksisterende miljø. Med nye planlagte byggerier på vej kan vi nu risikere at Esbjergs harmoniske gadeforløb og centrum ødelægges på kort tid, når nye højhuse bygges i højden, skaber skygge og vind – og visuelt får de eksisterende bygninger til at se små ud. Nye bygninger bør i stedet tilpasses det omgivende miljø i respekt for den eksisterende by. I andre byer har man lært af disse fejl – nu er det på tide at også Esbjerg vågner op og passer på de fine kvaliteter Esbjerg by rummer. 

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook