Vipperød støtter op om Toys Auto

Toys Auto på Roskildevej i Vipperød har fået afslag fra Holbæk Kommune til at sælge biler fra adressen på grund af en manglende landzonetilladelse. En landzonetilladelse til salg af biler er nødvendig, da der er tale om detailsalg, som ikke er tilladt i landzonen.

Autosalget er foregået fra adressen i mange år, så vidt det huskes også før Ercan Toy erhvervede ejendommen i 2006. Først nu er Holbæk Kommune blevet opmærksom på, at det kræver en landzonetilladelse. 

Ercan Toy og hans advokat, Jens Klokhøj, har søgt om landzonetilladelse til salg af biler, men har nu fået afslag.

Ercan er Vipperøds mekaniker og altid behjælpelig. Ercan støtter byen - ikke kun ved at hjælpe os med vores biler, men også som altid beredvillig bidragsyder til sporten.  Og Toys Auto - inklusiv bilsalg - er vigtig for vores lille by.

Lad os sammen støtte op om Ercan og Toys Auto!!

(PS. Underskriftindsamlingen vil formentlig ikke gøre en forskel for den igangværende ankesag, men om ikke andet kan vi med underskrifterne vise Holbæk kommune, at vi i Vipperød ønsker afgørelsen ændret)

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )