*Vi vil have optimal cancerbehandling i DK

Professor Vogl i Frankfurt har netop reddet min mors liv med regional kemoterapi som tilbydes i Tyskland, men som danske cancerpatienter ikke får tilbudt.
Min mor bad om at få behandlingen herhjemme, men fik afslag.
Vores ven bad om at få behandlingen herhjemme for over 1 år siden, fik afslag og er nu død.

Min mor har brystcancer der har spredt sig til lunger og lever.
Hun har for at få optimal hjælp ved siden dansk hjælp, søgt Professor Pfeifer i Schweiz, da Professor Pfeifer så hendes danske scanning, opdagede han at metastasen i leveren var meget større end vi havde fået at vide i Danmark, og at den voksede meget og var livsfarlig, den skulle væk nu.

Han henviste hende til Professor Vogl i Frankfurt, der på Frankfurt Universitetshospital gav hende regional kemoterapi.
Metastasen var omkring 5 cm stor da han startede og nu 5 behandlinger efter er min mors lever helt ren, alt er væk.

Professor Vogl sagde til min mor:"Hvis ikke du var kommet nu, havde du været død indenfor 4 måneder!"

Behandlingen er hård, effektiv og meget dyr. Det koster ca. kr. 30.000,- pr behandling i Tyskland plus rejseomkostninger og det er hårdt at skulle rejse så meget og en gang om måneden, når man er syg.

Vi VIL have de tyske behandlingsmuligheder til Danmark NU!!

Det kan ikke være rigtigt, at syge danskere i hobevis skal rejse til Tyskland og bruge en formue på behandling, når det kunne tilbydes herhjemme.
Og burde tilbydes herhjemme, i landet med verdens højeste skattetryk og Kræftens Bekæmpelse, der årligt får hundredevis af millioner pumpet ind i kassen, af landets skatteborgere.

Skriv under NU - Ca. hver 3. dansker rammes af denne skrækkelige sygdom - Måske er det dig eller din nærmeste der rammes næste gang - Og så vil du gøre ALT for at få den bedst mulige og mest effektive behandling!