Vi vil have Jul I Juli / nisseskoven tilbage på Bakken. !!

Efter der er kommet nye hoveder på Bakken, har man valgt at nedlægge en stor gammel tradition nemlig julemændenes verdens kongres bedre kendt som jul i juli. 

Begivenheden har været på Bakken i årtier / generationer men nu har man valgt at fjerne Begivenheden og den traditionelle nisseskov for at gøre plads til en legeplads til små børn. 

Flere børn samt voksne elskede at fare rundt i nisseskoven , børn kom glædeligt hvert år og afleveret sutter , tegninger m.m til alle de mange julemænd. 

3 dage med fest og farve og jul midt på året i bagende varme tiltrak tusinder af folk ud til Bakken for at nyde denne dejlige tradition. 

Vi er mange der nu gerne vil have dette tilbage og derfor har Jul I juli Facebook siden nu valgt at lave en underskrift indsamling mod Bakken om at få vores højt elskede jul i juli tilbage. 

Vil du eller i være med til dette så skriv under så vi kan få det tilbage hurtigst muligt og ikke lade nye moderne folk ødelægge sådan en gammel tradition på bakken :-) 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Jul I juli tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...