Vi vil have et ikke-anstødeligt Folkemøde

Som det er fremgået af medierne, har Danskernes Parti til Folkemødet 2015 tilmeldt arrangementet ”International Nationalisme i 2015”. I arrangementet deltager ekstremt højreorienterede grupperinger med forbindelse til mord, vold og overfald. Flere af de deltagende organisationer er i deres hjemland erklæret ulovlige eller på anden måde udsat for sanktioner på grund af deres praksis. Ifølge folkemødets hjemmeside er formålet ”at understøtte den demokratiske dialog”. I Folkemødets principper for events hedder det, at events ”ikke må … virke anstødelige”, og at de ”ikke må være i konflikt med demokratiske principper, som beskrevet i Grundloven eller anden dansk lovgivning” Vi mener ikke, at arrangementet International Nationalisme i 2015 lever op til folkemødets principper for events – det truer tværtimod den demokratiske dialog, der har og fortsat skal kendetegne folkemødet. Skriv under og vær med til at opfordre folkemødet til at genoptage behandlingen af godkendelsen af dette arrangement.


Initiativet for ikke-anstødeligt folkemøde    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Initiativet for ikke-anstødeligt folkemøde tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook