Vi Vil Beholde Frank Thøgersen I Cafeteriaet i Herfølge Boldklub

Herfølge Boldklub Att Bestyrelsen Vedr Frank Thøgersen Vi er en gruppe mennesker der ikke forstår at man ikke forlænger forpagtnings aftalen med Frank . Da vi ikke kender bevæggrundene for dette tillader vi os at skrive dette brev . Som sagt vi er en en stor gruppe mennesker der har et hjerte der banker for Herfølge Boldklub og det vil det gøre til evig tid , derfor mener vi også at kan gøre opmærksom på flg . Da Frank kom til som cafeteria bestyrer var det i en tid hvor det var svært at finde en forpagter men Frank sprang til og med stor og dedikeret indsats har han, hans hjælpere og nogle bestyrelses medlemmer virkelig gjort en stor indsats for at der er kommet liv i vores klubhus igen , prematch arrangementer bl.a. hvor han serverer god solid mad fra det danske køkken med op til flere gange ca 100 spisende af i gamle Herfølge Folk som virkelig har nydt det at komme i klubhuset igen , og det til priser hvor alle kan deltage , og i øvrigt mange andre arrangementer . Samtidig er Frank og hans familie en del af Herfølge Boldklub familien , hans hjerte er 100 % gult og blåt . Alene af den grund synes vi at det er uværdigt ikke at forlænge aftalen med ham velvidende at han er 1. en del af Herfølge Boldklub 2 han har også lidt under manglende indtægter i corona tiden og derfor nu sendes ud i arbejdsløses rækker . Det er simpelthen uværdigt at et flertal i bestyrselsen er så følelses kolde og det kan umuligt være nogle der vil Herfølge Boldklub det bedste . Vi håber med dette brev og diverse underskrifter fra folk der elsker Herfølge Boldklub at i vil genoverveje forpagtnings aftalen med Frank . Frank er uvidende om dette initiativ men vi ved at med hans kærlighed til Boldklubben vil der ikke være noget nag fra hans side ved en evt genforhandling . Med venlige gulblå hilsner Dorthe Thrane, Jens Christensen, Jørgen Vang, Ena Thrane Og alle nedenstående


Dorthe Thrane, Jens Christensen, Jørgen Vang,    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Dorthe Thrane, Jens Christensen, Jørgen Vang, tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook