Vi er imod Licens parkeringsordningen i Hyld Ager

Med min underskrift, erklærer jeg mig uenig i den nye licens parkerings ordning, der er kommet på parkeringspladserne tilhørende bebyggelsen Hyld Ager, 2770 Kastrup.

Vi ønsker ikke denne ordning, da den ikke løser det problem, som der angiveligt er klaget over - nemlig plads mangel på p-pladserne. 

og ved min underskrift, viser jeg min utilfredshed og frustration over ikke at være blevet hverken spurgt eller hørt, inden den licens parkerings ordning, blev besluttet og iværksat.

Min underskrift er et billede på, at jeg ønsker aftalen med City Parkering ophævet og dermed få afskaffet licens parkerings ordningen ved Hyld Ager, 2770 Kastrup.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Heidi Kierkegaard tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...