Vejbump/Chikaner på Lodsvej og Strandbovej

ATT: Hvidovre kommune

På under 2 måneder er der nu sket to alvorlige trafikuheld på samme sted, krydset mellem Lodsvej og Strandbovej. Begge uheld er sket lige ved siden af Børnehavehuset på Lodsvej, som på selv samme hjørne har udendørs legeplads. Generalt kører bilisterne i dette område alt for stærkt og hasarderet.

Det er på tide at der bliver gjort noget. Det er ikke første gang at beboere i området har forsøgt at gøre noget ved selv samme problem. Vi frygter at de næste uheld vil koste menneskeliv.

Både Lodsvej og Strandbovej er fyldt med børnefamilier og er desuden begge veje der bliver brugt dagligt som direkte vej til skoler og instituationer. 

Skriv under så vi kan få kommunen/teknisk forvaltning til at lave vejbump eller chikaner noget der kan få bilisterne til at sænke farten. 
Pft.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Malene Gottenborg tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook