Underskriv for værdige udearealer til alle børnene på Filstedvejen Skole og DUS

Underskriv og vis, at du støtter arbejdet med at skaffe værdige, udfordrende og lærerige udearealer til alle børnene på Filstedvejen Skole og DUS i Vejgaard, Aalborg! Det er på tide, de får samme vilkår som børnene på Aalborg Kommunes resterende folkeskoler.

Alle børnene på Filstedvejen Skole fortjener nogle ordentlige udearealer. De små børn har i årevis måtte nøjes med resterne af et faldefærdigt legetårn og de store har en Antonius væg. Til sammen har de en gammel rampe og et par fodboldbaner, men disse, samt skolens resterende udearealer, er langt det meste af tiden mudrede og står under vand på grund af manglende dræn. Det er nu, der skal en totalrenovering til.

”Det er blandt andet i frikvartererne, at børn skal have frisk luft, motion og mulighed for at lege. Derfor er velfungerende udearealer vigtige for deres trivsel og derved også for deres læring”.

”De fysiske, psykiske og æstetiske aspekter af undervisningsmiljøet er indbyrdes afhængige og påvirker gensidigt hinanden... Der er mere mobning på skoler med triste, asfalterede skolegårde end i velindrettede, udfordrende og varierede ude-områder”.

"...det er hovedsageligt friarealernes variation, der er afgørende for, hvordan eleverne trives med sig selv og hinanden i frikvartererne i den leg og det samvær, der er med til at udvikle deres fysiske og sociale færdigheder”.

’Udemiljø til leg og undervisning – viden og inspiration’, en rapport udgivet i 2004 af Dansk Center for Undervisnings-miljø.

https://nst.dk/media/nst/Attachments/Udemiljo_til_leg_og_undervisning.pdf

 

IMG_0068.JPG

IMG_42371.JPG


Nanna Tribler, Næstformand i Filstedvejen Skole Støtteforening    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Nanna Tribler, Næstformand i Filstedvejen Skole Støtteforening tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...