Undersøgelse af Børne- Ungeforvaltningen i Nordfyns Kommune - foretaget af Task Force

Med en omgørelsesprocent på 80% i Ankestyrelsen, må det være åbentlyst at der er noget helt galt med sagsbehandlingen i Nordfyns Kommunes børne- ungeforvaltning. 

Jeg har forgæves klaget til såvel byråd, borgmester samt direktører i Nordfyns kommune, uden det har ændret noget. 

Indtil nu, har ingen byrådsmedlemmer ønsket at rejse forslaget om inddragelse af Task Force - https://socialstyrelsen.dk/tvaergaende-omrader/sagsbehandling-born-og-unge/task-force

Uanset at der ligger talrige ministersvar, er massiv mediedækning mv, så er vi gennem 2 år mødt af massiv tavshed fra det byråd, som har ansvaret for kommunens sagsbehandling. 

Jeg håber du vil støtte med din underskrift, så vi kan passe godt på vores sårbare unge mennesker, ved at de som minimum får en saglig og faglig sagsbehandling, og får de tilbud, der kan få dem så tæt på en normal hverdag som mulig. 

Ingen skal fremadrettet prøve at stå med et selvmordstruet barn som direkte følge af kommunens sagsbehandling, hvis jeg på nogen måde kan forhindre det! 

Læs gerne mere her; 
https://sites.google.com/site/saginordfynskommune/

og på facebook 
https://www.facebook.com/Fair-nordfyn-176708492918243/


Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Fair Nordfyn tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook