UNDERSKRIFTSINDSAMLING - IKKE FLERE NØDSTOP

Kære Michael og Rune.  

Nu må I simpelthen gøre noget. Vi holder ikke til det mere. Elevatorerne er et kæmpe problem for os. Vi er mange mødre og familier som nu er ved at være for belastede af at I to ikke tager fat på de problemer som I og alle ved er lige omkring os.

Over 260 ( tohundredetres) gange har beboere, mennesker, siddet fast i elevatorerne.

Igen og igen skabes frygt og unødig ulejlighed ved at op og ned, altid have tlf på sig, aldrig lade vore gamle forældre køre alene osv osv. Vi frygter for at en ulykke rammer et barn, en gammel, eller enhver anden som enten sidder fast eller som har akut brug for elevatoren ved sygdom.
I to melder ikke noget ud, kun at det er vores egen fejl og at det nu ikke kommer til at ske igen.

Det er som om I slet ikke hører og ser hvad der sker ?? Hvorfor taler I ikke med os ? I ved jo, hvor skidt det står til ?  Hvordan kan I sælge os noget som vi i den aller største tillid til Jer to har betalt rigtig mange penge for, som faktisk og helt tydeligt ikke er i orden. Hvordan kan I lade være med at tage ansvaret for at gøre noget ved det ?

Vi bruger timer på at gøre vores hjem smukke og gode at bo i, og så skal vi hver eneste dag gå igennem de grimmeste indgange og gange man kan forestille sig når vi skal ud og ind af vore hjem. Hver eneste gang vi får gæster skal vi forklare hvordan vi kan holde ud af gå igennem noget så grimt hver dag. Gulve, vægge, skrumlende elevatorer.  

Vi har stolet på Jer. Man siger at I har tjent rigtig mange penge på byggeriet. Det er også fint, hvis bare ikke det var fordi I har tjent dem ved at spare på den sikkerhed vore familier har krav på og den komfort og æstetik som vi med rimelighed kan forvente.  

Vi elsker at bo i AARHUSIAARHUS, her er så mange dejlige mennesker og vi bor det mest fantastiske sted i Aarhus. Men nu må I to træde i karakter og tage ansvar for de forhold som jo er indlysende forkerte. I to er de eneste der kan få dette til at blive bragt i orden. I har pengene og myndigheden og ansvaret. 

Få det bragt på plads inden der sker en ulykke som I vil hænge på resten af livet fordi I ikke gjorde Jeres pligt.  

Vis os den respekt at I svarer ordentligt og uddybende på vores bøn, og frem for alt : tag nu fat og få gjort dette sted til det gode sted som husets ide og vi beboere fortjener.  

Mødre, bedstemødre, familier i Aarhusiaarhus.


Familiegruppen - AARHUS I AARHUS    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Familiegruppen - AARHUS I AARHUS tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...