Underskifter mod solcellepark ved Nr. Hyllinge

Ryegaard Gods har planer om at etablere en solcellepark på omkring 42 hektar i området mellem Nr. Hyllinge og Nordmarken og Kyndeløse. Vi mener, at det er stærkt problematisk at det smukke bevaringsværdige område bliver omdannet til industri.

Fakta om området ved Nr. Hyllinge:

· Landbrugsjorden er udlagt som særlig værdifuldt landbrugsområde.

· Landskabet er bevaringsværdigt landskab.

· Remiserne er fredede.

· Området er udlagt som havende kulturhistorisk bevaringsværdi.

· Der må som hovedregel ikke planlægges eller gennemføres byggeri og anlæg ud over dét, der er nødvendigt for jordbrugsdriften som fx et lille læskur til landbrugsdyrene.

Mange mennesker benytter området til gåture, cykelture, løbeture og rideture.

Det er vigtigt, at naturen forbliver smuk, så man vil være med til at passe på den. Naturen er vigtig for os mennesker, vores nervesystem slapper af, den hjælper os mod stress, og den gør os i bedre humør. Og naturen er vigtig for flora og for fauna.

Værdien af boligerne bliver væsentlig forringet.

Det vil være en udfordring at sælge boligerne.

Hermed skriver jeg under på, at jeg er modstander af den solcellepark, som Ryegaard Gods har planer om at anlægge ved Nr. Hyllinge.

(Vi gør opmærksom på, at e-mailadresser og telefonnumre kun er synlige for os, der har oprettet denne underskriftsindsamling.)


Nordmarken, Kyndeløse, Nr. Hyllinge, Hvidemosevej, Skolestien    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Nordmarken, Kyndeløse, Nr. Hyllinge, Hvidemosevej, Skolestien tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...