Ulvene hører til i Danmark.

Ulvene er tilbage i vores danske natur. Og bør sikres på allerbedste vis efter de gældende regler i forbindelse med internationale retningslinjer. Herunder har Danmark underskrevet og forpligtiger sig til at, følge EU habitatet. Om total fredning og beskyttelse.

Mener du ligesom vi fra foreningen Ulvetid, at ulvene har ret til at blive en naturlig del af vores danske fauna. Og at disse retningslinjer der skal sikre dem og deres overlevelses. Skal følges også fra politisk side.

Så vær sød at, giv din stemme til kende. Ulvene har ingen stemme. Men det har vi. Og vi vil bruge det til, at forlægge denne underskrift indsamling. Til de politikere der kan gøre sig gældende. Da det er dem der kan sikre ,at ulvene beskyttes. Og biodiversiteten opret holdt og højnet.

Tak for din stemme til at, ulvene hører til i Danmark.


Esther Holzenddorff / Ulvetid.    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Esther Holzenddorff / Ulvetid. tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook